Wat het PR bureau uit Nederland voor je kan doen

by dorine .

 

public relationsWat doen PR bureaus eigenlijk? Die vraag leggen we neer bij het PR bureau van Nederland ook wel bekend als One Media uit Amsterdam. Zij maken al jaar en dag effectieve Nederlandse pr campagnes voor grote en kleine bedrijven uit Nederland en ver daarbuiten. Echte public relations specialisten.

Wat is een PR agency

Wat is een PR agency nou eigenlijk? Daarvoor moeten we kijken naar de afkorting, PR staat voor Public Relations en een PR agency onderhoudt publieke relaties. In de dagelijkse praktijk onderhoudt een PR agency relaties voor bedrijven.

Het onderhouden van public relations en persberichten schrijven met de juiste call to action is een onderdeel van ons takenlijstje. Vooral het uitwerken van een gedegen strategie en het opstellen van en relevante perslijst vergt veel tijd. Denk dan aan beeldmateriaal en de persrelaties te woord staan over jouw product, merk of dienst. Omdat One Media al deze diensten verzorgt wordt One Media een full service PR agency genoemd door bedrijven.

Het PR Bureau met echte PR consultants

Het PR bureau van One Media maakt jouw merk zichtbaar tussen al die andere merken, die misschien hetzelfde proberen in de media als jij. Dan moet je dus een heel tikje creatiever en slimmer te zijn, en dit bereik je sneller met een ervaren PR agency zoals One Media, dan met een PR freelancer of marketing manager die net een half jaartje voor zichzelf is begonnen en ook maar wat probeert.

Zoals je leest word je niet zomaar PR consultant en al helemaal geen PR bedrijf. Daarvoor zijn heel wat PR lessen nodig. Daarom is het slim te kiezen voor echte specialisten en een PR bureau uit Nederland weet nu eenmaal beter de weg in ons land dan een Amerikaans PR bedrijf. Wat je van ver haalt is altijd beter geldt dus zeker niet voor public relations!